Timemetropolis https://blog.dnevnik.hr/tempovelegrada

srijeda, 16.01.2008.

Moj komentar na članak sa stranice jutarnji.hr

Prije nego krenem na temu posta i komentirati članak, ZAHVALJUJEM se Jutarnjem listu jer su prvi reagirali na situaciju i događaj koji je se dogodio u slučaju Staničić, za one koji ne znaju o čemu pričam evo linka pa će saznati.

LINK "U Hitnoj su rekli: Dođite tramvajem"

Nakon našeg intervjua sa Jutarnjim listom, koji su to objavili u svojim novinama i koji su bili zainteresirani za nastalu situaciju i događaj, pratila sam komentare na njihovoj stranici i ostale vezane sadržaje uz Slučaj Staničić. Naišla sam na jedan članak koji možete pročitati ovdje ako vas zanima, i ostala paf i zgrožena izjavama...

LINK "Istraga traje, ali je reakcija dispečera možda i opravdana"

Ne mogu, a da ne prokomentiram na članak sa stranice Jutarnjeg lista
"Istraga traje, ali je reakcija dispečera možda i opravdana" pa ću krenuti polako.


„Reakcija dispečera oko reda hitnosti u slučaju Katarine Staničić (21) iz Osijeka medicinski je vjerojatno bila opravdana jer dijagnoza koju ima nije imala veze s problemima kritične noći.„

Na ovu izjavu dotičnoga mogu samo reći da mu je ta izjava zlatna vrijedna i da će nalazi pokazati (njihovi i od privatnika), pa ćemo ih usporediti i dokazati o kakvoj se dijagnozi zapravo radi i tko tu koga laže i kleveta. A novinarka je rekla da će nakon toga svega najvjerojatnije on nas tužiti radi klevete te da se pripremimo i spremimo na to. Mi smo spremni i pripremljeni, a dali je dotični spreman i pripremljen?

"Stupio sam s njima u kontakt i dogovorili smo susret kako bi mi osobno sve ispričali - rekao je Pašalić. Budući da je uređaj za snimanje telefonskih razgovora neko vrijeme bio u kvaru, Pašalić je rekao i da još ne može sa sigurnošću reći hoće li se moći preslušati razgovor

Da, dotični gospodin Pašalić je stupio u kontakt sa mnom, ali mi nismo dogovorili nikakav susret. Gospodin mi je dao broj na koji da mu se javim danas tokom popodneva, ali nisam nigdje JA potvrdila i nisam nigdje ni natuknula da bi ja došla na taj razgovor pa ni izjavila tokom razgovora što zna on sam. Gospodin je uporno tvrdio tokom razgovora da ta nastala situacija nije tako ozbiljna kako mi tvrdimo i da je on pregledao nalaze i pričao sa "doktorom" koji me je primio te noći, te da je Hitna služba normalno ispravno postupila. Ne vjerujem što trenutno čitam, trenutno sam u šoku, ljuta sam i razočarana. Mislim, da je se dotični gospodin danas tokom toga razgovora trebao ispričati u svoje ime i ime osoba koje su bile prisutne u KBO te večeri. Jer ipak predstavlja KB I ako mu je toliko stalo da se to riješi kako tvrdi te da se sazna što se desilo i na koji način se desilo. Ne pada mi napamet ići na nikakav razgovor niti sam mu rekla da ću doći, pa ni poslati e-mail kako je dotični tražio pogotovo nakon tog razgovora, jer mi je dao do znanja da smo budale i u krivu a oni zlatni, pošteni i pravedni "doktori" KBO.

A što se tiče uređaj za snimanje telefonskih razgovora može ga biti stid i sram što je dao takav bijedni i prozirni izgovor da se ne bi došlo do toga razgovora sa hitnom službom, a do toga se može doći lako, najlakše od svega. Trenutno nije svjestan situacije u kojoj se nalazi pa traži kojekakve izgovore da bi okaljao svoje ime i KBO te nas prikazao posranim (ispričavam se na rječniku). Svi mi dobro znamo kakvi su tamo mesari, ovaj slučaj što se desio nije ni prvi ni zadnji, dešavat će se i u buduće, mogu tvrditi sa velikom sigurnošću. Sam je sebe pokopao tom izjavom " uređaj za snimanje telefonskih razgovora je neko vrijeme u kvaru ", opet ponavljam nije svjestan što je sam reko time i što to znači, da je malo promislio i razmišljao ne bi se takvo što pa ni izjavio! Da dotični toliko žarko želi poslušati taj razgovor učinio bi to, jer se lako može doći do te snimke razgovora, jer je ovo specifičan slučaj i takve se stvari moraju dati ako se zatraže! Žalosno da ravnatelj KBO sam sebe potkopava i govori ne istinite stvari i to u moje ime (naše) jer je pričao sa mnom. Može ga biti stid i sram! Što se tiče mene i KBO je gotova stvar, ni mrtva više tamo!!!

Ništa više nemam za reći osim ovoga što sam rekla za dotičnog, nemam ništa dobro i pohvalno da kažem za njega, mogu ga jedino popljuvati jer nije čovjek a nit će ikad biti.

16.01.2008. u 00:28 • 20 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Blogovi vrijedni pažnje


Brain Pulse

Nino 777

Eurosmijeh

Pakistanac

Hitna Služba

Anđeo i Demon